ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 93 73 435
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ210 93 73 435
14 ΗΜΕΡΕΣ Δικαίωμα Επιστροφής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 50€
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 άνω των 100€ & 5 άνω των 200€

Ποιοι είμαστε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «Sports Point»

 

To «Sports Point»  αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του Sports House που ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 2001 με τη δημιουργία καταστήματος πώλησης αθλητικών ειδών.

Με την είσοδο της στον χώρο ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην τοπική αγορά δημιουργώντας ένα οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα, όπου κάθε καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του σε αθλητικά είδη και να βρει όλες τις επώνυμες μάρκες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής αλλά και η ανάγκη για μεγαλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας οδήγησαν στην δημιουργία του e-shop μας, με την οποία προσδοκούμε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς αθλητικών ειδών αλλά και με την οποία θα είναι εύκολη και ευχάριστη για τον καταναλωτή η αγορά των αθλητικών ειδών.

Το πάθος και ο ενθουσιασμός για αθλητικά ρούχα, παπούτσια και εξοπλισμό είναι η ειδικότητά μας. Οι πιο σημαντικές αξίες στον κόσμο του αθλητισμού είναι η επιμονή και την αποφασιστικότητα που αποτελούν τα θεμέλια του e-shop κατάστημα μας. 

Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, ενώ προσφέρουμε  αθλητικά προϊόντα ποιότητας. Ειδικές συμβουλές στον πελάτη είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητές μας, 

Η ικανοποίηση των πελατών μας, απλά ψωνίζοντας και με εξελιγμένες συμβουλές των εμπειρογνωμόνων είναι αυτό που προσπαθούμε να παρέχουμε στο online κατάστημα αθλητικών ειδών μας.

Αυτό δεν παρεμποδίζει τις χαμηλές τιμές στο www.sportspoint.gr.