Online Chat
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 93 73 435
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ210 93 73 435
14 ΗΜΕΡΕΣ Δικαίωμα Επιστροφής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 50€
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 άνω των 100€ & 5 άνω των 200€

Ανάλυση του Nike Zoom Winflo 7

13/10/2020
από sportspoint.gr

winflo

Η έβδομη έκδοση του Winflo έρχεται με μερικές τεχνικές αλλαγές , νέα υλικά και τεχνολογίες που υπόσχονται να βελτιώσουν την απόδοση του αθλητή. Το Nike Zoom Winflo έχει ένα που ξεχωριστό χαρακτηριστικό, την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης . Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο έχει μετατραπεί σε ένα από τα καλύτερα παπούτσια για τη Nike.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ NIKE ZOOM WINFLO 7

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Nike Zoom Winflo 7 παρουσιάστηκε με σημαντικές αλλαγές που αναμφίβολα θα βελτιώσουν την αίσθηση και την απόδοση του αθλητή. Είναι σημαντικό να πούμε, ωστόσο, ότι παρά τις αλλαγές αυτές, το Winflo 7 διατηρεί την ίδια ουσία με τους προκατόχους του , ένα παπούτσι που, ενώ είναι άνετο και ελαφρύ, εξακολουθεί να προσφέρει σταθερότητα και προστασία στα πόδια.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την έκδοση αφορά το εξωτερικό, καθώς το πάνω μέρος έχει αναδημιουργηθεί πλήρως . Η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε επίσης να αυξήσει το επίπεδο απορρόφησης κραδασμών για να αυξήσει την άνεση κατά την παρατεταμένη χρήση. Ορισμένες αλλαγές έχουν γίνει επίσης στη σόλα, με 100% εστίαση στη βελτιωμένη ευελιξία.

winflo2

ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΣΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ

Η Nike εγκαθιστά ξανά μια μονάδα διπλού ζουμ στο Winflo 7, μια δυνατότητα που είδαμε και στους προκατόχους του. Αυτή η μονάδα αέρα βρίσκεται τόσο στην περιοχή της φτέρνας για να απαλύνει τα βαρύτερα σοκ όσο και στην περιοχή του μπροστινού ποδιού για να βελτιώσει τη ρευστότητα των μεταβάσεων θέσης και να ανεβάσει το ρυθμό.

Αυτές οι μονάδες απορρόφησης κραδασμών είναι ενσωματωμένες σε αφρό Cushlon , όπως και η έκδοση 6 του Winflo. Η διαφορά με αυτό το μοντέλο είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερος αφρός, ειδικά στο μπροστινό μέρος. Έτσι η αυξημένη απορρόφηση των κραδασμών στην ενδιάμεση σόλα Cushlon εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη απαλότητα και απορροφητικότητα, ιδανική για προπονήσεις μεσαίας και μεγάλης απόστασης.

ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ

Το πάνω μέρος είναι μια άλλη περιοχή του παπουτσιού που εμφανίζει ορατές αλλαγές. Το κομμάτι αυτό του παπουτσιού έχει το ίδιο αγωνιστικό και αεροδυναμικό στυλ με το Winflo 6, αλλά με κάποιες διαφορές στα υλικά της σύνθεσης. Φυσικά, η Nike συνεχίζει να αναζητά την ισορροπία μεταξύ της αναπνοής του ποδιού και της στήριξης στο βηματισμό που θέλει κάθε δρομέας. Αυτό το μοντέλο επικεντρώνετε πολύ περισσότερη σταθερότητα.

Το εξωτερικό του Nike Zoom Winflo 7 είναι τώρα λίγο πιο στιβαρό, αυτό οφείλεται κυρίως σε ένα άκαμπτο κομμάτι θερμοσφραγισμένου πλαστικού στην περιοχή των άκρων. Αυτή η αλλαγή πραγματοποιήθηκε προκειμένου να έχουμε καλύτερη σταθερότητα. Παρά την αλλαγή, η φρεσκάδα και η διαχείριση της υγρασίας του παπουτσιού παραμένουν άθικτα.

winflo3

ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΣΟΛΑ

Η σόλα διαφέρει αισθητά από τους προκατόχους της, η πιο αισθητή αλλαγή είναι το σχήμα των στηριγμάτων, τα οποία τώρα εμφανίζονται σε παράλληλες γραμμές κάτω από το μπροστινό μέρος . Ομοίως, η σόλα του Winflo 7 έχει πολύ μεγαλύτερη ευκαμψία από την προηγούμενη, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο κύριος στόχος της Nike με αυτή τη σόλα είναι να βελτιώσει τη ρευστότητα των μεταβάσεων . Με αυτόν τον τρόπο, η κάμψη που εμφανίζεται όταν πηγαίνετε από τη φτέρνα στο δάκτυλο είναι πολύ πιο ομαλή και πιο φυσική.

Βρες τα Nike Zoom Winflo 7 εδω.