Online Chat
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 93 73 435
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ210 93 73 435
14 ΗΜΕΡΕΣ Δικαίωμα Επιστροφής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 50€
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 άνω των 100€ & 5 άνω των 200€

BDTK Pleasure is everywhere!

01/10/2021
από sportspoint.gr
Μετά από ένα τέλειο καλοκαίρι έρχεται ένα τέλειο φθινόπωρο. Έτσι φαίνεται, δηλαδή, κι εμείς θα το απολαύσουμε όσο δεν πάει, γιατί τώρα πια ξέρουμε να εκτιμάμε τα πάντα. Ακόμα και τα πιο μικρά, τα πιο καθημερινά: όλα έχουν αξία και τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Η κάθε στιγμή έχει τη δική της μοναδική θέση στη ζωή μας. Με αυτή τη νέα ματιά για το τώρα, αλλά και με την αυτοπεποίθηση που πάντα τη χαρακτηρίζει, η Bdtk έρχεται αποφασισμένη να κατακτήσει τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22 κάνοντας πραγματικότητα το μήνυμα Pleasure is everywhere!

Μονοχρωμίες και μοναδικές γραμμές που ταιριάζουν με κάθε ώρα και setting, εντυπωσιακό branding και camo παρεμβάσεις, χρωματικές αντιθέσεις και πρωτότυπα animal prints, travel fit λεπτομέρειες και μεταλλικές πινελιές… Αυτά και άλλα πολλά πρωταγωνιστούν στην ανδρική και γυναικεία κολεξιόν Bodytalk FW 21-22: Pleasure is everywhere! Γιατί;

Γιατί η απόλαυση βρίσκεται παντού. Και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να απογειώσουμε κάθε δραστηριότητα. Από τη βόλτα με τους φίλους μας μέχρι τη βόλτα με τον σκύλο μας. Από το σκληρό training στο γυμναστήριο μέχρι το χαλαρό jogging δίπλα στην παραλία. Από τα μεγάλα ταξίδια μέχρι της εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Από το clubbing μέχρι το lounging. Όλα όσα κάνουμε. Καθημερινά.
Εσύ επιλέγεις την απόλαυση. Εμείς βάζουμε τα ρούχα για να τη ζήσεις.
#pleasureiseverywhere