Online Chat
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 93 73 435
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ210 93 73 435
14 ΗΜΕΡΕΣ Δικαίωμα Επιστροφής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 50€
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 άνω των 100€ & 5 άνω των 200€

Γνωρίστε το ASICS Gel-Nimbus 23

27/01/2021
από sportspoint.gr

Το παπούτσι τρεξίματος GEL-NIMBUS® 23 συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετική άνεση και απορρόφηση κραδασμών. Η βελτιωμένη τεχνολογία στήριξης παρέχει μια πιο ισορροπημένη εμπειρία βηματισμού που ακολουθείται από ομαλότερες μεταβάσεις.

 

Κατασκευασμένο με γνώμονα την άνεση και την αναπνοή, το πάνω μέρος διαθέτει μαλακότερο σχεδιασμό πλέγματος για μεγάλες διαδρομές. Η μηχανική διαμόρφωση του πλέγματος βοηθά το πάνω μέρος να κινείται πιο φυσικά με το πόδι, ενώ ένα ελαστικό πάνελ στο μέσο του ποδιού αγκαλιάζει κατάλληλα το πόδι για μεγαλύτερη ευελιξία.

Παρέχοντας στον δρομέα εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών και απαλότητα, το GEL-NIMBUS® 23 προσφέρει μεγαλύτερη συμπίεση στη φτέρνα χάρη στην πιο απαλή μονάδα απορρόφησης κραδασμών τεχνολογίας GEL® και στις καμπύλες γραμμές σχεδίασης. Επίσης, μια συσκευή TRUSSTIC ™ (διαφορετική για κάθε φύλο) παρέχει ένα ποσό υποστήριξης προς τη σωστή κατεύθυνση για τους άνδρες και τις γυναίκες συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή μετάβαση της κίνησης.

 

Κάτω από τα δάχτυλα, η συμπερίληψη των συσκευών TRUSSTIC ™ που σχετίζονται με το φύλο βοηθά στο να αμβλύνει το σώμα και να βοηθήσει τους δρομείς να βιώσουν μια πιο ομαλή αίσθηση. Ταυτόχρονα, το ORTHOLITE ™ X-55 sockliner εξοπλίζει τους δρομείς με ένα ανακλαστικό βηματισμό.

Τα εξαρτήματα του παπουτσιού GEL-NIMBUS® 23 συμβάλλουν στην αύξηση της απαλότητας χωρίς να παραλείπετε η σταθερότητα του παπουτσιού. Η 23η έκδοση του GEL-NIMBUS® συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο στη γενεαλογία προσφέροντας βελτιωμένη υποστήριξη και άνεση στους δρομείς απόστασης.