Online Chat
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 93 73 435
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€
0
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ210 93 73 435
14 ΗΜΕΡΕΣ Δικαίωμα Επιστροφής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Για αγορές άνω των 50€
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ 3 άνω των 100€ & 5 άνω των 200€

ASICS Gel-Pulse 11

01/07/2020
από sportspoint.gr

Φέτος η ASICS παρουσιάζει το ανδρικό παπούτσι τρεξίματος GEL-PULSE 11. Ειδικά σχεδιασμένα για δρομείς μεσαίων αποστάσεων, αυτά τα ανδρικά παπούτσια για τρέξιμο συνδυάζουν άνεση, πρακτικότητα και σύγχρονα χαρακτηριστικά για έναν συνολικό ανώτερο δρομέα.

 

Mesh Upper

Η τεχνολογία Mess Upper  περικλείει κάθε πόδι με άνεση. Το διάτρητο ύφασμα αυξάνει τη ροή του αέρα για να δημιουργήσει ένα καλύτερο, πιο υγιές περιβάλλον για εσάς. Οι ενισχύσεις στη επικάλυψη εστιάζουν στο μέσο και μπροστινό τμήμα του ποδιού για τη βελτίωση της σταθερότητας, ενώνονται με το σύστημα κορδονιών για να προσφέρουν πλήρες κλείδωμα του ποδιού στην ενδιάμεση σόλα και να μειώσουν την ολίσθηση στο παπούτσι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ομαλά βήματα χωρίς ενοχλήσεις. Το διπλό πλέγμα στη φτέρνα βοηθά στη στερέωση του πίσω ποδιού, προσθέτοντας απαλή στήριξη.

 

SpEVA Midsole

Μία φόρμα καλουπιού EVA φορμάρει το σχήμα του ποδιού σας, ενώ ένα πλούσιο στρώμα SpevaFoam 45 Lasting material κάθεται κάτω από αυτή για να παρέχει απαλότητα στο βηματισμό. Το πρόσθετο μαξιλάρι του προσφέρει απαλή αίσθηση και βελτιωμένη άνεση, προστατεύοντας τις αρθρώσεις σας ενώ τρέχετε πάνω σε σκληρές επιφανείς, όπως τσιμέντο. Κάτω από αυτά, είναι τα Rearfoot και Forefoot GEL Cushioning Systems. Αυτές οι έξυπνες τεχνολογίες λειτουργούνε για τη μείωση του σοκ κατά τη διάρκεια της φάσης πρόσκρουσης, προστατεύοντας τις αρθρώσεις σας καθώς τρέχετε στα σκληρά, πεζοδρόμια τις πόλης και επιτρέποντας μια ομαλή μετάβαση στη μέση στάση. Το SpEVA στο τακούνι και το EVA στο μπροστινό μέρος του ποδιού συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα τρίτο στρώμα με αποτέλεσμα βελούδινη άνεση και απορρόφηση των κραδασμών. Το SpEVA κάτω από το τακούνι είναι αποτελεσματικό, καθώς βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ανάκαμψης και παράλληλα μειώνει τη διάσπαση της μεσαίας σόλας, οπότε το παπούτσι σας θα αντέξει τα τραύματα του χτυπήματος στη φτέρνα για περισσότερο.

 

AHAR Outsole

Ένα σκληρό σύστημα EVA Trusstic βρίσκεται κάτω από το μέσο μέρος του ποδιού για να αυξήσει την ακαμψία του παπουτσιού, υποστηρίζοντας έτσι την κίνηση, και σε συνεργασία με τη Guidance Line, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα του βάδισης. Το AHAR (ASICS High Abrasion Rubber) καλύπτει τη φτέρνα για να αυξήσει την ανθεκτικότητα, εφαρμόστηκε για να αντιστέκετε στους κραδασμούς των χτυπήματος στη φτέρνα, έτσι ώστε να φοράτε το αγαπημένο σας παπούτσι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το φουσκωμένο καουτσούκ αποτελεί το υπόλοιπο της εξωτερικής σόλας, παρέχοντας βελτιωμένη απορρόφηση των κραδασμών και αποτελεσματική πρόσφυση, ενώ οι εύκαμπτες αυλακώσεις προάγουν τη φυσική κάμψη των ποδιών για ευκολότερο βηματισμό. Το παπούτσι GEL-PULSE 11 αποδεικνύει πραγματικά μια διαχρονική εργονομική επιλογή υποδημάτων από αυτή τη σεζόν και μετά.